#Deze #Nederlandse #klanten #presenteren #tijdens #VMware #Explore #Europe

Over een kleine maand vindt VMware Explore 2022 Europe plaats in Barcelona. Een nieuwe naam, maar al het goede van het het ‘oude’ VMworld is gebleven. Want naast interessante keynotes, breakout-sessies, hands-on labs en entertainment zal ook een aantal van onze Nederlandse klanten spreken. Bent u benieuwd wat onze klanten te vertellen hebben over de VMware-oplossingen die zij geïmplementeerd hebben en wat die hen bieden? Ontdek onderstaand de klantsessies, die ze soms geven samen met de betrokken partner.

ABN AMRO

Titel: Financial Services Customer Panel
Wanneer: Maandag 7 november, 15:00 – 16:30 CET
Sessiecode: INDB2773EUR

Deze sessie is voor alle VMware Explore-deelnemers die in de financiële dienstverlening werken en die graag willen leren van en netwerken met collega’s. Deze sessie geeft een inkijkje in VMware’s benadering van unieke uitdagingen in de sector en biedt een reeks fireside chats met leiders van grote financiële instellingen die boeiende technologische reizen en ervaringen delen. Deelnemers hebben de gelegenheid om vragen te stellen en kunnen netwerken met collega’s tijdens een informele borrel na afloop.

Sprekers:

 • Brian Hayes, Senior Director – FSI Global, VMware
 • Maarten Spit, Head of Design & Engineering, ABN AMRO

————

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) & partner ITQ

Titel: Enabling Developer Agility with Tanzu at Statistics Netherlands
Wanneer: Dinsdag 8 november, 11:00 – 11:30 CET
Sessiecode: CNAB2866EUR

Het CBS heeft VMware Tanzu Application Service geïmplementeerd om een robuust en krachtig applicatieplatform te leveren aan zijn development teams. In deze sessie behandelen de sprekers het implementeren van een applicatieplatform, hoe u developers het beste kunt ondersteunen, welke workloads een goede match zijn en enkele lessen die we geleerd hebben. Ook bekijken ze hoe het CBS de toekomst van applicatieplatforms ziet en ze bespreken de overstap naar Kubernetes als een universele runtime voor zowel development als hosting van gecontaineriseerde workloads. Ten slotte zullen ze bespreken hoe tools zoals VMware Tanzu Application Platform de volgende stap zijn in de reis van het CBS om een veilige, consistente en optimale developer experience te bieden.

Sprekers: 

 • Robert Kloosterhuis, Technologist, ITQ
 • Mark Möllenbeck, IT Solution Architect, het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

————

Gemeente Enschede & partner Fondo

Titel: Municipality of Enschede: Lessons Learned on Migrating to the VMware EUC Stack
Wanneer: Dinsdag 8 november, 16:00 – 16:30 CET
Sessiecode: EUS1287EUR

Vorig jaar hielp VMware-partner Fondo de gemeente Enschede te migreren van een bestaande omgeving op basis van Citrix en verschillende andere tools naar de volledige VMware EUC-stack – Workspace ONE, Horizon, Carbon Black en Lookout. In deze sessie delen ze hun ervaringen met dit project: waarom en hoe, lessen die ze geleerd hebben en ze geven praktische tips als u een soortgelijk digitaal transformatieproject wilt uitvoeren.

Sprekers:

 • Joris Adriaanse, Business Development Manager, Fondo
 • Jerry Otto, Architect, Gemeente Enschede
 • Petra Cremer, Information Security Consultant, Gemeente Enschede

———–

Antoni Van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Titel: The Future of Healthcare was Yesterday
Wanneer: Woensdag 9 november, 12:00 – 13:00 CET
Sessiecode: VIB2027EUR

De wereldwijde zorgsector staat onder enorme druk en de verwachtingen ten aanzien van IT en onderwerpen als AI, cloudtechnologie, automatisering, moderne applicaties of slimmere werkpleksystemen zijn enorm. In deze sessie geven de sprekers voorbeelden van klanten die deze uitdaging zijn aangegaan door VMware-technologie te implementeren.

Sprekers:

 • Jens Kögler, Healthcare Industry Director EMEA, VMware
 • Mark Platte, IT Architect, Nederlands Kanker Instituut
 • Roel Sijstermans, Manager IT, Antoni Van Leeuwenhoek Ziekenhuis

—————-

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Titel: Automating a statistical analytics pipeline with Greenplum and containers
Wanneer: Donderdag 10 november, 09:00 – 10:00 CET
Sessiecode: DOSB3081EUR

Onlangs concludeerde een team van vijf internationale experts dat het CBS een van de meest geavanceerde nationale statistiekbureaus ter wereld is. Ontdek in deze sessie hoe het CBS een volledig gevirtualiseerde VMware Greenplum-omgeving beheert en hoe het CBS een volledig geautomatiseerde pijplijn voor statistische verwerking heeft gebouwd om de levering van statistieken te versnellen. Als een van de toonaangevende statistische bureaus ter wereld verwerkt CBS dagelijks honderden datasets. De statistische data wordt parallel verwerkt met behulp van zeer complexe R-code. Deze code wordt uitgevoerd in op maat gemaakte containers naast de data in VMware Greenplum. De containers worden geleverd aan het Greenplum-platform via een volledig geautomatiseerde build-pipeline die draait op Microsoft DevOps en Ansible-automatisering.

Sprekers: 

 • Martin Visser, Data Specialist, VMware
 • Sander Janssen, IT Infrastructure Specialist, Centraal Bureau Voor De Statistiek
 • Mark Möllenbeck, IT Solution Architect, Statistics Netherlands

————————

UMC Utrecht & partner ITQ

Titel: Keeping a University Medical Centre running during a VCF transition
Wanneer: Donderdag 10 november, 10:30 – 11:30 CET
Sessiecode: MCLB1452EUR

De huidige VMware Cloud Foundation-omgeving van het Universitair Medisch Centrum Utrecht is toe aan vernieuwing. Er wordt een nieuwe VMware Cloud Foundation-omgeving geïmplementeerd om de huidige problemen te verminderen en voorbereid te zijn voor toekomstige workloads. In deze sessie delen de sprekers de uitdagingen en mogelijkheden van dit project, gezien vanuit een producteigenaar, architect en consultancy partner. Kom naar de sessie en ontdek hoe we deze IT-activiteit hebben uitgevoerd terwijl de operaties in het medisch centrum gewoon doorgingen.

Sprekers:

 • Richard van Danzig, Consultant, ITQ Consultancy B.V.
 • Gertjan Coene, Specialist ICT infrastructure, UMC Utrecht
 • Berry Boetekees, Product Owner, UMC Utrecht

—————-

Antoni Van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Titel: Unleashing the power of AI in Healthcare with Nvidia and VMware
Wanneer: Donderdag 10 november, 12:00 – 13:00 CET
Sessiecode: VIB8000EUR

Velen zijn het erover eens dat AI meer impact zal hebben op de gezondheidszorg dan welke andere technologie dan ook en dat de early adopters de toekomstige leiders in de gezondheidszorg zullen worden. In deze sessie gaan de sprekers samen met Nvidia in gesprek met klanten die op dit moment al gebruik maken van AI, over de redenen daarachter, waar ze op moeten letten, welke meerwaarde ze al hebben kunnen realiseren en wat ze in de toekomst nog verwachten. We laten ook zien hoe VMware en Nvidia samen een schaalbaar, agile en veilig platform bieden om klanten met vergelijkbare projecten te ondersteunen.

Sprekers:

 • Jens Koegler, Healthcare Industry Director EMEA, VMware
 • Mark Platte, IT Architect, Nederlands Kanker Instituut

Share:

administrator

ahmedaljanahy Creative Designer @al.janahy Founder of @inkhost I hope to stay passionate in what I doing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *